Organisasjon

Geno medlem

Redigert av
Ingunn Nævdal

Bildekonkurranse NRF-kalender 2025

Ett av de mange flotte bildene som ble sendt inn til konkurransen for NRF-kalenderen 2024.

Foto: Turid Haga Vange.

Bli med i konkurransen om å få ditt bilde med i NRF-kalenderen for 2025!

Frist: 4. oktober 2024.

Vi ønsker bilder fra alle årstider

Bildet må være:

  • Minimum 2400 piksler bredde og 1500 piksler høyde.

  • Helst liggende format, men stående format kan også brukes hvis det er mulighet for beskjæring.

  • Skriv en liten beskrivelse av bildet (hvor bildet er tatt, etc.) som kan stå som bildebeskrivelse under bildet i kalenderen.

For å delta, gå inn på www.geno.no/nrfkalender2025 og send inn bildet via skjemaet nederst på siden. Bildet kan lastes opp i skjemaet (hvis det er under 4 mb) eller du kan sende inn en lenke til bildedelingstjeneste (dropbox eller lignende).

Bilder som plukkes ut blir brukt i NRF-kalenderen for 2025. Dersom det er greit at Geno benytter bildet på geno.no, i brosjyrer og andre ikke-kommersielle sammenhenger, bekrefter du dette i skjemaet ved innsending.

Det er totalt 12 vinnerbilder, og premien er en NRF-pakke + kalenderen.

Kalenderen sendes ut til alle medlemmer sammen med Buskap nr. 8/2024. Restopplaget av kalendere legges tilgjengelig på www.genoshop.net.

Geno arrangerer digital ku-utstilling i desember

Fin NRF-ku på Vange gård i Vik i Sogn.

Foto: Torstein Kiserud.

Geno arrangerte for første gang en digital ku-utstilling i fjor. Kandidatene ble presentert på Genos nettside og i sosiale medier som en julekalender i løpet av desember fram til jul. Vinnerne ble offentliggjort fra 19.–24. desember.

Utstillingen ble svært godt mottatt og mange deltok. Geno ønsker derfor å arrangere en digital ku-utstilling i år også. Reglene er de samme som i fjor, bortsett fra at det bare er mulig å delta med ei ku per besetning. Alle dyr som deltar, blir presentert med dommernes poeng og omtale.

For å delta i utstillingen må det sendes inn tre bilder av kua:

  1. Ett bilde av kua i helfigur fra siden

  2. Ett bilde av juret fra siden

  3. Ett bilde av juret bakfra

www.geno.no/nyheter finner du mer informasjon om reglene og etter hvert skjema for påmelding og innsending av bilder.

Valg av årsmøteutsendinger 2024

Valg av årsmøteutsendinger foregår digitalt fra 16. november til 1. desember. Innstilling fra valgkomiteen i Geno publiseres 15. september på www.geno.no/valg. Da åpnes det for å komme med alternative forslag til innstillingen, fram til 1. oktober. Det er ikke mulig å komme med alternative forslag under selve valget. Endelig innstilling, inkludert alternative forslag, publiseres 15. oktober.

Har du andre kandidater du ønsker inn i en rolle enn valgkomiteens innstilling? Da oppfordres du til å komme med alternative forslag.